(067) 707-50-60

Переваги інтернет-магазину зоотоварів

Переваги інтернет-магазину зоотоварів
Найважливішим фактором звичайно-ж являється ціна товару. Вона завжди нижча, ніж ціна на аналогічні товари в звичайних магазинах. Це обумовлено витратами на продавців, оренду приміщення і.т.п. Для інтернет-підприємців витрати на реалізацію товару трохи нижче, ніж в традиційній торгівлі. Дуже зручний той факт, що товари в інтернет-магазині находяться в постійному доступі 24 години на добу і 7 днів на тиждень.

У чому переваги інтернет-магазину?

Ще недавно продаж товарів онлайн була представлена дуже слабо. Люди або не довіряли цьому виду торгівлі, або не розуміли його переваг. Зараз становище дуже змінилося. В інтернеті можна купити практично всі товари - від продуктів харчування до меблів. У 2005 році Україна здійснила великий прорив у сфері надання цієї послуги. Зріст покупок в інтернеті склав 9%, в той час як в Європі цей показник склав в середньому 35%. Сума проданих товарів перевищила 1 млрд. Євро і вивела Україну на третє місце по об'єму ринку в Східній Європі. Проте продажі онлайн в Україні все-таки відстають від світового рівня. Так, в минулому році покупки в інтернеті зробили 3,7 млн. Українців, а це менше, ніж 10% населення і тільки кожен сьомий користувач інтернету. В Європі ж онлайн покупки робить більш 50% населення. Все ж практика показує, що цей вид торгівлі в Україні є дуже перспективним і з кожним роком набирає все більших обертів.

Всіх хто користується інтернет-телебаченням sweet.tv, у Вас є чудова можливість дивитись зі знижкою -50% максимальний тариф L 99 грн/міс замість 197 грн. Отримавши промокод для sweet.tv онлайн 24/7 за 10 хв. У кого тариф М вартість якого складає щомісяця 129 грн, також кращим рішенням стане перейти на тариф L за 99 грн/міс.

Чому це так виходить?

Найважливішим фактором звичайно ж являється ціна товару. Вона завжди нижча, ніж ціна на аналогічні товари в звичайних магазинах. Це обумовлено витратами на продавців, оренду приміщення і т.д. Для інтернет-підприємців витрати на реалізацію товару трохи нижче, ніж в традиційній торгівлі. Дуже зручний той факт, що товари в інтернет-магазині находяться в постійному доступі 24 години на добу і 7 днів на тиждень. Це економить час покупця і створює йому максимальний комфорт. В інтернеті можна знайти величезний асортимент потрібних товарів, їх повноцінні характеристики, а також провести розширений пошук (задати свої параметри і вимоги до товару) незалежно від місця розташування продавця. Інтернет-магазин Зоосвіт пропонує вибір доставки товару і зручну для Вас оплату. В інтернеті завжди можна знайти інформацію про надійність. продавця і зв'язатися з іншими його покупцями.

Наш інтернет-магазин зовсім молодий, але ми дуже хочемо стати Вам близькими і потрібними друзями, вирішувати Ваші побутові проблеми, доставляти радість і задоволення. Звертайтеся на сайт Зоосвіт і Ви зробите правильний вибір!

Останні публікації